Sahdin valmistuksen SM-kisat

Karvian Perinnejuomayhdistys on saanut kunnian järjestää sahdin valmistuksen SM-kisat 2018 Karviassa.

Kisat järjestetään Karvia-päivien yhteydessä lauantaina 4.8.2018. Kisapaikkana on Karvian keskustassa sijaitseva Kirin lava, vieressä sijaitsee urheilukenttä, johon peräronttikierrosta varten saamme autot parkkiin ja vieressä sijaitsee myös uusi yhtenäiskoulu, jossa on tarkoitus järjestää ruokailu kisaväelle. Koulun takana on myös tilaa paikoitukselle, mahdollisesti teemme sinne tilaa myös asuntovaunuille/asuntoautoille. Karvian kunnan sivuila, www.karvia.fi on lisätietoa majoitusmahdollisuuksista. Kannattaa myös kysellä sihteeriltä kesämökkimajoitusta, niitäkin toivottavasti saamme järjestettyä, mutta näistä tulee tietoa myöhemmin, kunhan saamme kaikki järjestelyjä koskevat palikat järjestykseen!

Samana viikonloppuna paikkakunnalla on myös Karvia-päivät, joten ohjelmaa riittää moneen makuun, kts. www.karviapaivat.fi , josta näet esim. tämän vuoden ohjelmatarjonnan. Esim. sunnuntaina on Karvian markkinat, joka kerää runsaasti kävijöitä myös muualtakin naapurikunnista.

Jos suunnittelet kisoihin saapumista ja haluat lisätietoja majoituksesta ym. ota yhteys sihteeriin Teija Keisalaan, joko sähköpostilla perinnejuoma(ät)gmail.com tai puhelimitse 050-534 5738.

Tervetuloa viettämään railakasta viikonloppua elokuussa -18 Karviaan!