Sahdin valmistuksen SM-kisat

Karvian Perinnejuomayhdistys on saanut kunnian järjestää sahdin valmistuksen SM-kisat 2018 Karviassa.

Kisat järjestetään Karvia-päivien yhteydessä lauantaina 4.8.2018. Kisapaikkana on Karvian keskustassa sijaitseva Kirin lava, vieressä sijaitsee urheilukenttä, johon peräronttikierrosta varten saamme kilpailijoiden autot parkkiin ja vieressä sijaitsee myös uusi yhtenäiskoulu, jossa järjestetään ruokailu kisaväelle. Koulun takana on myös tilaa yleisöpaikoitukselle, sinne sopii myös asuntovaunut/autot parkkiin. Katso tarkempi kartta ja ohjelma www.sahti.org sivuilta, kartta päivitetään myös näille sivuille.

Majoitusmahdollisuuksia lähistöllä, ota yhteys suoraan nettiosoitteeseen:

Caravan-parkki keskustan läheisyydessä (kts.www.karvianmatkailu.fi)

Hostelli Karvia (löytyy tällä nimellä booking.com)

Entiset koulut: Sarvela ja Kantti - patjamajoitusta (varaa sihteeriltä) Sarvelaan ei ole tullut kyselyitä, joten sitä ei ole otettu käyttöön, mutta Kantin koululla on majoittuneita, tilaa voi löytyä vielä, kysy heti sihteeriltä!

www.lomaraiso.com, www.nettimokit.com (Loma-Kivistö), www.karvia.fi (Tervatupa, Jokipirtti)

www.lomarengas.fi (Hormasaari, Pikkuhorma), www.rajakallionratsutila.fi, www.villamarkkola.fi (Kihniö, Parkano)

Honkajoella: www.honkajoki.fi (Honkahovi, Lauhansarvi)

Kihniö: Pyhäniemi (Holiday Club)

Kauhajoella: www.kauhajoki.fi (Aronkeidas, Kauhajoen Krouvi, Nummijärvi camping)


Urheilukentällä on myös Perinnejuoman kannatusteltta, josta löytyy päivän aikana kahvia ja muuta naposteltavaa. Varaa käteistä mukaan, paikkakunnalla on vain yksi pankkiautomaatti ja koska samaan aikaan on myös jokkiskisat paikkakunnalla, saattaa automaatista rahat loppua kesken! Kylän raitilta löytyy myös mm. elintarvikekauppoja, grilli, pizzeria, Kyläkrouvi ja pubi Tälli, kaikki kävelymatkan päässä kisapaikasta.

Samana viikonloppuna paikkakunnalla on myös Karvia-päivät, joten ohjelmaa riittää moneen makuun koko viikonlopuksi, kts. www.karviapaivat.fi , josta näet tämän vuoden ohjelmatarjonnan. Esim. sunnuntaina on Karvian markkinat, joka kerää runsaasti kävijöitä myös muualtakin naapurikunnista.

Jos suunnittelet kisoihin saapumista ja haluat lisätietoja patjamajoituksesta ym. ota yhteys sihteeriin Teija Keisalaan, joko sähköpostilla perinnejuoma(ät)gmail.com tai puhelimitse 050-534 5738.

Kilpailijat, jotka tulevat jo perjantaina ja haluavat kilpailusahdin kylmään, ota ajoissa yhteys sihteeriin, yhtenäiskoululla on mahdollisuus kylmätiloihin, avoinna klo 22.00 saakka.

Tervetuloa viettämään railakasta viikonloppua elokuussa -18 Karviaan!